Fotoğraf sergisi: “İçeride İkamet Teşekkürleri Hikayeleri” Lucknow'da Başlıyor

Prokaryot

New member
04 Haziran 2025 18:20

Fotoğrafçıların ikametgahı başlıklı bir fotoğraf sergisi Anil Risal Singh, efsanevi anıtın şöhretini ön plana çıkarıyor

“The Residency – Bin Hikaye Inices” başlıklı bir fotoğraf sergisi, iyi bilinen fotoğrafçı Anil Risal Singh tarafından 30'dan fazla fotoğraf eseri ile ikonik anıtın şöhretini getiriyor. Sergi, anıtın izolasyonunu, estetiğini gösteriyor ve 1857 ayaklanması sırasında kısmi yıkımını ve zaman içinde çeşitli nedenlerle daha da bozulmasını içeriyor.

Anil Risal Singh'den Lucknow'un evi

Fotoğrafçı Anil için, tüm bu faktörler, lensini yakalamaya ve korumaya çalıştığı güzelliğini beklenmedik bir şekilde güçlendirdi. “Benim için, olağanüstü bir yaşam ve enerji hikayesinin her resmi bana yerin 225 yıl içinde yaşadığını söylüyor. Bunu, sürekli ilham alan istikrar ve hareket arasında bir denge elde etmek için kameramdan gördüm.”

Sergi daha önce Başbakan Yardımcısı Brajesh Pathak tarafından açıldı, Nilabja Choudhury (IPS) polisinin ek genel müdürü onur konuğu olarak hazır bulundu.

Sergi 15 Haziran'a kadar saat 11: 00-17: 00 arasında devam edecek.

Sergilenen fotoğraf

Sergilenen fotoğraf

Haberler / Şehirler / Lucknow / Fotoğraf sergisi: “İçeride İkamet Teşekkürleri Hikayeleri” Lucknow'da Başlıyor

Daha az görmek