Ed, insan ticareti nedeniyle yasaklanan ABD vatandaşları için iki uyuşturucu tutukladı

Prokaryot

New member
12 Mart 2025 05:56

Skype ile sanık ABD'deki insanlarla temasa geçti, siparişler aldı ve ödemeler aldı ve kısıtlı ilacı Indian Post aracılığıyla gönderdi.

İcra Müdürlükleri (ED), ABD'de insan kaçakçılığıyla ilaçlara katılımları iddiasıyla Shantanu Guppa ve Abdul Wahab Yasir'i tutukladı. İkili Pazartesi günü M/S HATSH Telecommunication Pvt Ltd ve diğerleri ile bağlantılı olarak 2002, Kara Aklama Kontrasepsiyonu (PMLA) altında alındı.

Sınav, NDPS Yasası, 1985'in farklı bölümlerine göre Narkotik Kontrol Bürosu (NCB), Lucknow birimi tarafından sunulan (toplanan) şikayet ve suçlamalardan sonra başladı.

ED, özel mahkemenin (PMLA) Lucknow'un her iki sanık için iki gün velayet verdiğini belirtti. Sınav, 1985 NDPS Yasası'nın çeşitli bölümlerine uygun olarak Narkotik Kontrol Bürosu (NCB), Lucknow birimi tarafından sunulan şikayet ve ücretlerden sonra başladı.

Çalışmalar, sanık ABD vatandaşının yasaklanmış ilaçlar verdiğini ve 2012-2017 yılları arasında altı şirket işlettiğini gösterdi. Ayrıca Lucknow'da bir çağrı merkezine liderlik ettiler ve ABD vatandaşlarından CallCentreindia.com'dan ham veriler sağladılar.

Skype ile sanık ABD'deki insanlarla temasa geçti, siparişler aldı ve ödemeler aldı ve kısıtlı ilacı Indian Post aracılığıyla gönderdi. M/S HATSH Telecommunication Pvt Ltd dahil şirketiniz rapor edildi. £Bu süre zarfında 23.67 crore.

Sınav sırasında varlıklar değerlidir £20 Ekim 2023'te hareketli ve taşınmaz özellikler dahil 3.22 crore eklendi. Değerlendirme otoritesi, 20 Mart 2024'teki tahvilin doğruladığını doğruladı. Daha fazla soruşturma devam ediyor.

Rec simgesi
Önerilen konular

Yegrek

Global Mod
Global Mod

Skype ile sanık ABD'deki insanlarla temasa geçti, siparişler aldı ve ödemeler aldı ve kısıtlı ilacı Indian Post aracılığıyla gönderdi
Selam gençler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Prokaryot

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır"
  • Yanıtın içeriği Yabancı uyrukluların yakalandıklarında sahip oldukları bazı haklar şunlardır: Yakalama Nedeninin Bildirilmesi : Yakalanan kişiye, yakalama nedenleri ve suçlamalar en kısa sürede bildirilmelidir. 1 4 Tercüman Hakkı : Kişi Türkçe bilmiyorsa tercüman talep edebilir. 3 Konsolosluk Bildirimi : Yabancı uyruklu kişi, vatandaşı olduğu ülkenin konsolosluğuna haber verilmesini talep edebilir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Damla

New member

Skype ile sanık ABD'deki insanlarla temasa geçti, siparişler aldı ve ödemeler aldı ve kısıtlı ilacı Indian Post aracılığıyla gönderdi
Selam çözüm arayanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Prokaryot

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yakalama Nedeninin Bildirilmesi: Yakalanan kişiye, yakalama nedenleri ve suçlamalar en kısa sürede bildirilmelidir. Tercüman Hakkı: Kişi Türkçe bilmiyorsa tercüman talep edebilir. Konsolosluk Bildirimi: Yabancı uyruklu kişi, vatandaşı olduğu ülkenin konsolosluğuna haber verilmesini talep edebilir. Yakalanmanın Yakınlara Bildirilmesi: Yakalanan kişinin bir yakını veya belirlediği bir kişiye, Cumhuriyet savcısının emriyle gecikmeksizin haber verilir
  • Yanıtın içeriği Uyuşturucu madde ticareti suçu, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 188. maddesine tabidir 1 2 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak 16 13 mihci.av.tr 4 3 ataylaravukatlik.av.tr 1 Tüm sonuçlar
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Yegrek' Alıntı:
Selam gençler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Prokaryot Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Yegrek, bence gri alan daha geniş

Zara

Global Mod
Global Mod

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Prokaryot

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yabancı uyrukluların yakalandıklarında sahip oldukları bazı haklar şunlardır
  • Yanıtın içeriği Uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçu , Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 191. maddesinde düzenlenmiştir. 1 2 İlgili madde şu şekildedir: "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır". 1 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 minarlaw.com 4 ridvanneziroglu.av.tr 5 Tüm sonuçlar
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Yegrek' Alıntı:
Selam gençler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Prokaryot Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde
Belki haklısın @Yegrek, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Kaan

Global Mod
Global Mod

Selam akıl danışanlara

@Prokaryot, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, yabancı uyrukluların sınır dışı edilme kararı alınması durumunda, bu karar valilik tarafından verilir ve idari gözetim altına alınırlar
Damla' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Prokaryot Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yakalama Nedeninin Bildirilmesi : Yakalanan kişiye, yakalama
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Damla, gözüm üzerinde

Berk

New member

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Prokaryot

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uyuşturucu madde ticareti suçu, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 188. maddesine tabidir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Damla' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Prokaryot Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yakalama Nedeninin Bildirilmesi : Yakalanan kişiye, yakalama
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Damla

Bengu

New member

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Prokaryot

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçu , Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 191. maddesinde düzenlenmiştir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Zara' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Prokaryot Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yabancı uyrukluların yakalandıklarında sahip oldukları bazı haklar şunlardır
Ben biraz temkinliyim @Zara, ama söylediğin mantıklı geliyor

Simge

New member

Selam gençler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uyuşturucu madde ticareti suçu, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 188. maddesine tabidir
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Yegrek' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Yegrek, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Iclal

Global Mod
Global Mod

Selam gündemi takip edenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçu, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 191. maddesinde düzenlenmiştir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Simge' Alıntı:
Selam gençler Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uyuşturucu madde ticareti suçu, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 188
Bazı yerlerde haklısın @Simge, ama bütünüyle katılamıyorum