Devaali oyuncusu Niraj Chauhan'ın Sırrı: Uttar Pradesh, gerçekçi sinema için mükemmel bir ortam sunuyor

Prokaryot

New member
Gujarat, Surat'tan gelen aktör direktörü Niraj Chauhan, Uttar Pradesh'in kültürel manzarasından o kadar büyüleniyor ki, eyalette iki film düzenledi ve şimdi eyalet başkentinde üçte bir vurulmasını planlıyor.

Aktör yönetmeni Niraj Chauhan Lucknow'da bir film yapacak

Chauhan ilk yönetmenliğini vurdu Devaali'nin sırrıMathura bölgesinde; Bir ay önce sinemalarda yayınlandı. Ayrıca çekimi tamamladı Yatrigan Dhyan senin Varanasi'de.

Bir Recce için Lucknow'daki ziyareti sırasında şöyle açıkladı: “Uttar Pradesh, her bölge farklı bir zemin sunan farklı bir kültürle o kadar büyük ve canlı. Konsept, renkler, dil ve yerler projelerimizle mükemmel. … DevaaliMathura, Vrindavan ve Gokul'da doğaüstü bir gerilim filmi, mükemmel bir zeminimiz var. Şimdi film Yatrigan … Varanasi'de tamamen farklı bir dünya gibi geldi. Bu Gutka (tütün bağımlılığı) hakkında bir hikaye ve üç arkadaş civarında dönüyor – kendim, Brijendra Kala ve Makarand Deshpande. UP, gerçekçi sinema için ideal bir zemin sunar. “

Bir sonraki projesi için neden Lucknow'u seçtiğini açıkladı ve “Başlık ile başlıklı bir hikayemiz var” dedi. MaceraBu, insanların karenin yakınındaki yaşamlarını değiştiren bir hükümet kararı etrafında dönüyor. Dökümün son aşamasındayız ve şehrin eteklerinde yerler aldık. Tüm filmlerimin diyalogu ve senaryosu Lucknow'dan gelen Neha Soni'den geliyor. “

Çekim deneyimini düşündükten sonra şunları ekledi: “İki filmde sahneledikten ve oynadıktan sonra, UP hükümetinden, yerel yönetimden ve polisten olağanüstü destek aldım. Hatta Ayodhya'daki yapım evime kayıt oldum. Beni buraya getiren senaryo. UstaKeşmir'de ne çekeceğiz. Neha, yerel sanatçılarla üretip hareket ederken filmi yönlendirecek. “

Gezisini özetledi ve kapalı: “Tiyatroyu yaptım ve sahne şovlarında oynamaya başladım. Deneyim kazanmak için Güney Hindistan filmlerini senkronize eden, sonra kendi üretim stüdyomu açan ve oyunculuk ve yönetim alanında sıçrama yapmadan önce bir ekip inşa eden bir kayıtçı olarak çalıştım.”