Buldozerler Yogi'nin gezi turu sırasında SP kalesi Mainpuri'de sıraya giriyor

Prokaryot

New member
Uttar Pradesh Başbakanı Yogi Adityanath'a göre Buldozer, önceki Samajwadi Partisi (SP) rejiminde “Goondaraj”a karşı en güçlü kampanyaydı. Perşembe günü, SP'nin 1996'dan bu yana kalesi olan Mainpuri'de bir gezi gösterisine liderlik ederken, kanun ve düzeni simgeleyen çok sayıda buldozer oraya dizildi ve oradan yerel halk ve BJP işçileri, özel olarak inşa edilmiş bir arabada bulunan CM'ye çiçekler yağdırdı. yaprakları.

Uttar Pradesh CM Yogi Adityanath, 2 Mayıs'ta Mainpuri'deki tanıtım gezisi sırasında. (HT fotoğrafı)

“Yaklaşık 20 buldozer arıyorduk ama biraz daha azını bulmayı başardık. Tanıtım gezisi güzergahının tamamı boyunca belirli boşluklara yerleştirildiler. CM moralimizi yeniden yükseltti ve tanıtım gezisi buradaki parti kadrolarına yeni bir güven aşıladığı için her BJP çalışanı artık daha çok çalışacak,” dedi BJP bölge birim şefi Rahul Chaturvedi.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

Daha önce CM'ye bir aracın üzerinde özel olarak tasarlanmış 'Rath' üzerinde hareket ederken bir 'Pagri' (başlık) teklif edilmişti. Yogi'yi bir an olsun görebilmek için evlerinin çatılarına çıkan yerlilere el salladı. Yerliler tüm cadde boyunca sıraya girdi. CM, şehir genelinde yaklaşık 45 dakika süren tanıtım gezisi sırasında çiçek yaprakları yağmuruna tutuldu.

Tanıtım gezisinin bitiminden önce bir toplantıda konuşan Yogi, “Seçmenler, azınlık payını rezervasyondan geriye doğru yönlendirmeyi planlayan Kongre ile ittifaka girdiği için Samajwadi Partisini cezalandırmalı” dedi. Geriye ihanet etmek için Kongre ile el ele çalışıyoruz.”

“(SP patriği) Mulayam Singh Yadav öldüğünde, başbakan taziyelerini iletirken ben onun son ayinlerine katılmak için köyüne gittim. Ancak (eski CM ve BJP emektarı) Kalyan Singh öldüğünde, SP liderleri sessiz kaldı ve onun ölümü üzerine başsağlığı dilemedi bile” dedi.

“Mevcut SP liderliği sadece Babuji'ye (Kalyan Singh) hakaret etmekle kalmadı, aynı zamanda ülke genelindeki birçok kişinin inancına da hakaret etti” diye ekledi. CM ayrıca seçim sırasında SP'nin yalnızca Saifai ailesinin (Mulayam'ın atalarının köyü) üyelerine şans verdiğini ve seçimlere katılmaya uygun başka bir Yadav bulamadığını söyledi.

CM, “SP-Kongre ittifakı ülkeyi köleliğe sürüklüyor ve Kongre'yi yatıştırmak için şimdi azınlıklara kendi seçtikleri yiyeceğe sahip olma özgürlüğü vaat ediyor. Bu nedenle şimdi plan inek kesimini korumaktır” dedi. gerçek bir Hintlinin böyle bir ittifaka nasıl oy verebileceğini sordu.

BJP Mainpuri adayı Jaiveer Singh, Kalyan Singh'in torunu Sandeep Singh ve Asim Arun, Rajya Sabha milletvekili Geeta Shakya dışındaki tüm Yogi 2.0 bakanları, parti işçilerinin “Jai Shri”yi büyüttüğü bir kilometreden fazla süren bir gezi sırasında CM'ye eşlik eden önde gelen kişiler arasındaydı. Veri deposu”. Slogan.

Mainpuri 7 Mayıs'ta üçüncü aşamada oy kullanacak. SP, parti başkanı Akhilesh Yadav'ın eşi ve milletvekili Dimple Yadav'ı koltuktan ihraç etti.