Bahreyç'te Şiddet: İki şüpheli polisle çatışmada vurularak öldürüldü; 3 kişi daha tutuklandı

Prokaryot

New member
17 Ekim 2024 16:24 IST


Sanığın Uttar Pradesh'in Bahraich bölgesi sınırındaki Nepal'e kaçmaya çalıştığı iddia ediliyor


Polis, Bahraich'teki şiddet olaylarından sorumlu olan beş sanığın Perşembe günü Uttar Pradesh polisiyle karşılaştıktan sonra tutuklandığını ve bunlardan ikisinin kurşunla yaralandığını söyledi.


Polis personeli, son dönemde yaşanan toplumsal şiddet olaylarının ardından Bahraich bölgesindeki Maharajganj'ın ıssız bir bölgesinde nöbet tutuyor. (PTI fotoğrafı)

Pazar günü Bahraich bölgesinde şiddet olayları, bir kişinin öldüğü Durga Puja alayı sırasında bir ibadethanenin dışında çalınan yüksek sesli müzik nedeniyle patlak verdi.

Polise göre, 22 yaşındaki Ram Gopal Mishra'nın ölümünden sorumlu olan asıl sanık ve suç ortağı, çatışmada yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı.

Ayrıca şunu okuyun: UP DGP'den ADGP'lere: Yasa ve düzen hatalarına ilişkin doğru sorumluluk

Polis yetkilileri, karşılaşmanın, ikilinin uluslararası sınırı geçmeyi planladığı sırada, Hindistan-Nepal sınırına yakın bir çevre yolu üzerindeki Handa-Basehari Kanalı yakınında meydana geldiğini söyledi.

Bu arada yetkililer, yerel yetkililerin Mishra'nın öldürüldüğü Maharajganj ve çevresinde normalliği yeniden sağlamak için çalışmaya devam etmesi nedeniyle Perşembe günü Bahraich bölgesinde internet hizmetlerinin yeniden sağlandığını söyledi.

Polis ayrıca söylentilerin yayılmasına karşı güçlü bir uyarıda bulundu ve bölge sakinlerini bölgede barışı yeniden tesis etmek için devam eden çabalarda toplum uyumuna öncelik vermeye çağırdı.



Daha fazlasını gör