Yıllık NCC Donanma Öğrencileri Eğitimi: Grp Comm, Lucknow, La Martiniere Koleji’nde devam eden kampı gözden geçiriyor

Prokaryot

New member
Tuğgeneral Neeraj Punetha, Grup Komutanı, NCC Grup Karargahı, Lucknow Çarşamba günü, Lucknow’daki La Martiniere Koleji’nde devam eden yıllık Marine NCC öğrenci eğitim kampına genel bir bakış verdi.

Tuğgeneral Neeraj Punetha, Manga Komutanı, NCC Manga Karargahı, Lucknow, Çarşamba günü Lucknow’daki La Martiniere Koleji’nde devam eden yıllık denizcilik NCC öğrenci eğitim kampında onur kıtası ile takdim edildi. (Kaynak)

Kaptan (Hint Donanması) Navendu Saxena, Kamp Komutanı ve 3 UP Deniz Birimi Lucknow Komutanı tarafından kabul edildi. Vardığında, bölük komutanına Harbiyeliler tarafından muhteşem bir şeref kıtası ve bando gösterisi takdim edildi.

Grup komutanı kampı teftiş etti ve öğrencilerin tekne çekme, yüzme, silah taşıma, topçuluk, model gemi yapımı ve geçit töreni eğitimi dahil olmak üzere eğitim faaliyetlerini gözden geçirdi. Grup komutanının onuruna Spence Hall’da etkileyici bir kültürel sergi düzenlendi.

Konuşmasında Harbiyelilerin çabalarını ve coşkularını övdü ve yüksek eğitim standartlarını övdü. Harbiyelileri disiplinin yanı sıra liderlik, macera ve girişim geliştirmeye teşvik etti.

NCC kamplarının Harbiyeliler için kişisel ve profesyonel becerilerini geliştirmeleri için harika bir fırsat olduğunu söyledi. Onları silahlı kuvvetlere katılmaya ve ulusa hizmet etmeye teşvik etti. Eğitim ekibiyle etkileşimi sırasında, birimin Donanma eğitmenlerinin, ANO’ların ve sivil personelin Harbiyeliler için mükemmel profesyonel eğitim sağlama çabalarını takdir etti.

Tuğgeneral Punetha, her yıl düzenlenen Deniz Eğitim Kampı’nın düzenlenmesinde yardımları için tüm sivil ve askeri kuruluşlara teşekkür etti. Eğitim kampının bu kadar büyük ölçekte yürütülmesi için gerekli desteği sağladıkları için La Martiniere Direktörü, Lucknow Polisi, Karargah Merkez Komutanlığı, CMO Ofisi ve SDRF’ye özel teşekkürlerini ifade etti.

Yüzbaşı Saxena, grup komutanının kampı ziyaretinin Harbiyeliler için büyük bir ilham ve motivasyon kaynağı olacağını söyledi. Ayrıca eğitim kampının 20 Mayıs’ta yapılacak kamp ateşi ve ödül törenine kadar devam edeceğini duyurdu.