UP'den 12 yaş altı PGI yöneticisi Padma Shri'yi aldı

Prokaryot

New member
Lucknow'daki Sanjay Gandhi Yüksek Lisans Tıp Bilimleri Enstitüsü (SGPGIMS) müdürü Prof RK Dhiman, Perşembe günü Uttar Pradesh'ten 11 kişiyle birlikte Padma Shri ödülüne layık görüldü.

Merkez, Perşembe günü Cumhuriyet Bayramı arifesinde Padma ödüllerinin listesini yayınladı. (Temsil için)

“Çalışmalarımın takdir edilmesinden çok mutluyum. Pencap'ın 22 ilçesinde Hepatit C'yi yok etme, Lucknow'da Kovid yönetimi ve SOTTO kurarak organ bağışı kampanyası başlatma yönündeki çalışmalarım hükümet tarafından takdir edildi. Bu ödül bana daha da fazla çalışmam için ilham verecek” dedi Prof Dhiman.

Ram Mandir ile ilgili en son güncellemeler için bizi takip etmeye devam edin! buraya tıklayın

“Sanatım bana büyük bir tanınma kazandırdı. Ödülden mutluyum,” dedi Moradabad'dan telefonla yapılan telefon görüşmesinde Marori pirinç ustası Babu Ram Yadav. Geleneksel zanaat tekniklerini kullanarak karmaşık pirinç eserler yaratma konusunda altmış yılı aşkın deneyime sahiptir.

Merkez tarafından Perşembe günü Cumhuriyet Bayramı arifesinde açıklanan Padma Shri ödül sahipleri listesinde isimleri yer alan Uttar Pradesh'ten gelenler arasında Khalil Ahamad, Naseem Bano (Sanat), Ram Chet Chaudhary (Bilim ve Teknoloji) ve Radha Krishan Dhiman (Tıp) yer alıyor. ), Rajaram Jain (Edebiyat ve Eğitim), Gaurav Khanna (Spor), Surendra Mohan Mishra (ölümünden sonra Sanat), Radhe Shyam Pareek (Tıp), Navjivan Rastogi (Edebiyat ve Eğitim), Godawari Singh (Sanat), Urmila Srivastava (sanat) ) ve Babu Ram Yadav (sanat).