Polis, Silahlı Kuvvetler Kanpur tarafından yapılan tabancaya ilgi duyuyor

Prokaryot

New member
09 Mart 2025 22:37

Küçük Silah Fabrikası), Kanpur-A Silah Üretim Birimi Devlet Gelişmiş Silah ve Ekipman Ltd-Hat 9×19 mm Makine Tüfeği Geliştirildi

Küçük silah fabrikası (SAF) tarafından geliştirilen yeni bir makineli tüfek, Kanpur-An Waffen Üretim Birimi Gelişmiş Silahlar ve EKİPMANLAR ÜRETİM Birimi Hindistan Ltd-Bald Polisin çeşitli eyalette bir kısmı.

9×19 mm makineli tüfek, polis ve silahlı kuvvetlerin uygulanması için özel olarak geliştirilmiştir. (Toplanan)

9×19 mm silah, polis ve güçlerin uygulanması için özel olarak geliştirildi. Bir makineli tüfek andırıyor ve 30 tur dergi kapasitesine sahip.

Onlardan sonra, Uttar Pradesh, Chhattisgarh ve Mumbai'den olanlar da dahil olmak üzere birkaç eyalet polisi silah için emirler harcadı.

Buna ek olarak, Udhampur merkezli Hint Ordusu'nun kuzey komutası tabancaya ilgi gösterdi. SAF genel müdürü Surendra Pat, bunu doğruladı, makineli tüfeğin çeşitli ülkelerdeki polise ve Kuzey Komutanlığı'na teslim edildiğini söyledi.

“Bu silah güçlerin operasyonel ihtiyaçları ile tasarlandı ve üretildi.”

Bahsedilen silah kesinlikle test edildi ve eksi 20 ila 45 santigrat derece arasında aşırı sıcaklıklarda başarılı bir şekilde çalıştı ve başarılı bir şekilde çalıştı. Performansının Pati'yi ekleyen birçok önde gelen uluslararası yarışmacıyı aştığı bulundu.

Sadece 2.38 kg ağırlıklı olarak, tabanca hem tek bir atışta hem de otomatik modlarda kullanılabilir. Hindistan Swadeshi politikasına göre, SAF sadece Hindistan'da sorulan değil, aynı zamanda yurtdışındaki ülkeler tarafından da aranan çeşitli silahlar geliştirdi.

Örneğin, şirketin orta makineli tüfeği, önümüzdeki üç yıl içinde teslim edilecek bir Avrupa ülkesinden 3.000 adet sipariş aldı.