Noel'e hâlâ neredeyse üç hafta var ama kutlamalar çoktan başladı. Kış yaklaşırken restoran, otel ve pastanelerde Noel ruhu dolaşıyor; hepsi misafirlerin ilgisini çekmeye ve şenlikleri özel kılmaya hazırlanıyor.
Lucknow'daki Buttercup Bunglow'da kek karıştırma etkinlikleri düzenlendi
Eyalet başkentinde, şeflerin ve misafirlerin Noel kutlamalarını duyurmak ve bir sonraki etkinliğin (ağaç aydınlatma töreni) tonunu belirlemek için heyecan verici törenler düzenlediği bir dizi kek karıştırma etkinliği düzenlendi.
“Bize romla ıslatılmış kuru ceviz, badem, siyah kuru üzüm, kaju fıstığı, kuru erik, hindistan cevizi, tarçın, karanfil tozu ve diğer baharatlar verildi. 60 kg kuru meyveyi karıştırdık ve şimdi Noel'den hemen önce pişirmeye başlayacağız,” diye paylaştı Buttercup Bungalow'dan Arti.
Bay Brown'un Lucknow'daki Danbro'su kek karıştırma etkinliklerine ev sahipliği yapıyor
Mr Brown Bakery'den Danbro, çocuklar için bir pasta karıştırma töreni düzenledi. “14 Kasım Çocuk Bayramı'nda düzenlenen resim yarışmasında kek karışımı katılımcıları birinci oldu. Arka planda Noel şarkıları çalınırken çocuklar eşyaları karıştırıp ıslatma eğlencesinin bir parçası olmanın heyecanını yaşadılar. Kurucu Tanushree Dutta, “Müzikli sandalyeler gibi eğlenceli aktiviteler vardı ve çocuklara ikramlar verildi” diyor.
Tac Mahal, The Piccadily, Clarks Avadh, Novotel ve Renaissance Lucknow gibi oteller de kendi tesislerinde kek karıştırma törenlerine ev sahipliği yaptı. Bazıları kendi misafirlerini de ağırladı.
Şef Ajay Awasthi, “Fermantasyonun gerçekleşmesi 15 ila 30 gün sürüyor ve bunu Noel kekleri ve pudingleri yapmak için kullanıyoruz” diye ekliyor.
“Yaklaşan şenliklerin neşesini ve sıcaklığını simgeleyen bir gelenek olan, kuru meyve, baharat ve alkollü içkilerin harmanlanmasına hevesle katılan kurum içi misafirlerimiz, etkileyicilerimiz ve otel personelimiz vardı. Şefler, katılımcılarla birlikte otelin ünlü Noel pastalarında kullanılacak lezzetli bir malzeme karışımı oluşturdular” diyor Novotel'den Riya Pandey.
Bir dizi kek karıştırma töreninin ardından sıra ağaç aydınlatma törenlerine gelecek ve herkesin büyük planları var.
Lucknow'daki Buttercup Bunglow'da kek karıştırma etkinlikleri düzenlendi
Eyalet başkentinde, şeflerin ve misafirlerin Noel kutlamalarını duyurmak ve bir sonraki etkinliğin (ağaç aydınlatma töreni) tonunu belirlemek için heyecan verici törenler düzenlediği bir dizi kek karıştırma etkinliği düzenlendi.
“Bize romla ıslatılmış kuru ceviz, badem, siyah kuru üzüm, kaju fıstığı, kuru erik, hindistan cevizi, tarçın, karanfil tozu ve diğer baharatlar verildi. 60 kg kuru meyveyi karıştırdık ve şimdi Noel'den hemen önce pişirmeye başlayacağız,” diye paylaştı Buttercup Bungalow'dan Arti.
Bay Brown'un Lucknow'daki Danbro'su kek karıştırma etkinliklerine ev sahipliği yapıyor
Mr Brown Bakery'den Danbro, çocuklar için bir pasta karıştırma töreni düzenledi. “14 Kasım Çocuk Bayramı'nda düzenlenen resim yarışmasında kek karışımı katılımcıları birinci oldu. Arka planda Noel şarkıları çalınırken çocuklar eşyaları karıştırıp ıslatma eğlencesinin bir parçası olmanın heyecanını yaşadılar. Kurucu Tanushree Dutta, “Müzikli sandalyeler gibi eğlenceli aktiviteler vardı ve çocuklara ikramlar verildi” diyor.
Tac Mahal, The Piccadily, Clarks Avadh, Novotel ve Renaissance Lucknow gibi oteller de kendi tesislerinde kek karıştırma törenlerine ev sahipliği yaptı. Bazıları kendi misafirlerini de ağırladı.
Şef Ajay Awasthi, “Fermantasyonun gerçekleşmesi 15 ila 30 gün sürüyor ve bunu Noel kekleri ve pudingleri yapmak için kullanıyoruz” diye ekliyor.
“Yaklaşan şenliklerin neşesini ve sıcaklığını simgeleyen bir gelenek olan, kuru meyve, baharat ve alkollü içkilerin harmanlanmasına hevesle katılan kurum içi misafirlerimiz, etkileyicilerimiz ve otel personelimiz vardı. Şefler, katılımcılarla birlikte otelin ünlü Noel pastalarında kullanılacak lezzetli bir malzeme karışımı oluşturdular” diyor Novotel'den Riya Pandey.
Bir dizi kek karıştırma töreninin ardından sıra ağaç aydınlatma törenlerine gelecek ve herkesin büyük planları var.