Meethika Dwivedi: Mazak-mazak mei ile başladım ama artık oyun biraz ciddileşti

Prokaryot

New member
Sosyal medya fenomeni ve Lucknowite Meethika Dwivedi, diğer adıyla The Sound Blaze, haftalık veya aylık olarak orijinal içerik oluşturmanın yeni çağın yaratıcıları için kesinlikle çocuk oyuncağı olmadığını iddia ediyor.

Meethika Dwivedi

“Şaka yapmak şaka değil! Baskının “ke kaam ho jata tha” olduğu günler geride kaldı. Bu Herkül’ün çok zor bir görevi çünkü oyununuzu sürdürmeniz gerekiyor. Yeni içerik öncekinden bir adım daha iyi olmalı ve bocalamamalıdır. Amaç maksimum sayıda takipçi kazanmak ve hiçbirini kaybetmemektir. Öylece bırakmayı göze alamazsınız. Sosyal medya yaşamak ve hayatta kalmak için zor bir yerdir. Mazak Mazak Mei’ye başladım ama artık oyun gerçekten ciddi,” diyor 2,8 milyon takipçiye sahip 18 yaşındaki etkileyici.

Meethika Dwivedi, Arbaaz Khan ile

Meethika Dwivedi, Arbaaz Khan ile

Dwivedi ilk Habersunu karantina sırasında çekti. “Başkalarının da bu Haberları hazırladığını görüyordum. Merhaba Bas Apne Okulu Dostları Ko Target Map Hue, karşıma arkadaşlarımın ve sınıf arkadaşlarımın beğendiği bir Haber çıktı. Sonra arkadaşlarım hayattaki her şey hakkında bir Insta hikayesi yazan gençlerle ilgili daha komik Haberlar yapmam konusunda beni ikna etti. O zamanlar hedefim 5.000 takipçiye sahip olmaktı. Sonra uzun bir süre bu kadar büyük olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu. Cinsiyet bükme Haberm 5,2 milyon beğeni aldığında şöyle düşündüm: “Ah evet, bu ciddi, ho gya hai bhailog!”

Dwivedi ayrıca yakın zamanda popüler bir platform için 24 bölümlük podcast’ini yayınladı ve aldığı yanıt karşısında hayrete düştü. “Benim için bir şey netleşti: Bu her zaman ‘jo dikhta hai wahi bikta hai’ değildir. İnsanları eğlendiren içerikler, ortamdan bağımsız olarak izleyici bulur. İçeriğim her zaman gençlik odaklı; Dil-Wil, Pyar-Vaar (gülüyor) ve tabii ki cinsiyet karşılaştırmaları da dahil. Bu konular herkesi çok iyi etkiliyor ve birçok kişinin yüzünü güldürüyor.”

Genç, sosyal medyada ebeveynlerinin onun ne yaptığını anlayamadığını hatırlıyor. “Annemle babam beni ancak Haberlarımı izleyen Sir Arbaaz (Khan, oyuncu) Lucknow’dayken ekibinden benimle bir toplantı ayarlamalarını istediğinde ciddiye almaya başladı. İşte o zaman ailem ve akrabalarım yeh ladki kuch’un toh sahi kar rahi hai olduğunu anladılar. Daha sonra geri dönüş olmadı.”

Dwivedi şu anda markasının tanıtım içeriğine de odaklanıyor. “Bu tür işlerde baskı var ama aynı zamanda eğlenceli ve çok para kazanıyorum.” Stand-up’la uğraştım ve umarım oyunculukta da şansımı deneyebilirim. ama bu hayatın çok daha ileri bir döneminde olacak.”

• YAZAR HAKKINDA

S Farah Rizvi, günlük eğlence ve yaşam tarzı eki HT City için Bollywood, OTT, televizyon ve kültür hakkında yazıyor. …ayrıntılı olarak görün