Mainpuri adamı dört akraba ve arkadaşını hackleyerek öldürür; kendini vuruyor

Prokaryot

New member
[email protected]

Babaya göre Shiv, birkaç anlaşmada başarısız olduktan sonra çılgına dönmüştü.

Cumartesi günü bir Mainpuri köyünü uyandıran korkunç bir olayda, bir adam sabahın erken saatlerinde uyurken dört akrabasını ve bir arkadaşını hackleyerek öldürdü. Aile fertlerine göre, sanık işindeki kayıplardan rahatsızdı.

Kurbanlardan ikisinin ve sanığın babası Subhash Chandra, polise yaptığı şikayette, tüm ailesinin ancak bir gün önce oğullarından birinin düğününden sonra Cuma günü memleketleri Arsara Gokulpur’a döndüklerini söyledi.

Baba, 30 yaşındaki oğlu Shiv Veer’in Cuma gecesi iki erkek kardeşi, bir kayınbiraderi, bir baldızı ve bir arkadaşına limonata ikram ettiğini ve onları saat 16.30-16.30 sıralarında baltayla öldürdüğünü iddia etti.

“Saat 4-4.30 civarında Shiv Veer’in oğlum Sonu Yadav (21) ve yeni evli eşi Soni (20), oğlum Bhullan Yadav (25), damadım Saurabh (28) ve … arkadaşlarına saldırdığını gördüm. Deepak’a (20) balta saplandı” diyen baba şikayetçi oldu.

“Sesimi yükseltmeye çalıştım ama Shiv dinlemedi ve hatta kendi karısı Doli’ye ve halası Sushma’ya saldırdı. Daha sonra kendini kara tabancasıyla vurdu” diye şikayette bulunuluyor.

Polis, Hindistan Ceza Kanunu’nun (IPC) 302 (Cinayet) ve 307 (Cinayete Teşebbüs) Bölümleri uyarınca Shiv’e dava açtı.

Babaya göre Shiv, birkaç ticari girişim başarısız olduktan sonra çılgına döndü. “Cesetler otopsi için gönderildi ve yaralılar hastanede tedavi ediliyor. Zone Agra’nın Ek Genel Müdürü Rajeev Krishna, sabah olay yerini ziyaret ettikten sonra, polis, cinayetlerin ardındaki kesin nedeni henüz bulamadı” dedi.