#LSG humari jaan hai, Lucknowites deyin

Prokaryot

New member
Sıcaklıklar yükselirken ve IPL sahnesi ısınırken Lucknow sakinleri, bugün Bharat Ratna Shri Atal Bihari Vajpayee Ekana Kriket Stadyumu'nda LSG'nin kendi sahasında CSK ile karşılaşmasında tarihe tanıklık etmenin heyecanını yaşıyor.

LSG kaptanı KL Rahul ve CSK kaptanı Ruturaj Gaikwad (Fotoğraf: Deepak Gupta/HT)

Bir LSG yetkilisi bunun kasaba halkı için sezonun en çok beklenen oyunlarından biri olduğu konusunda hemfikir: “Çatışmanın ciddiyetini anlayabilirsiniz, çünkü biletleri tamamen tükenmiş bir gösteri ve telefonum bir iki pas için hala çalıyor.” o ekler.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Tugay hazır

LSG Tugayı topluluk lideri Mohit Puri, hararetli savaş için sahnenin hazır olduğunu söylüyor. “Kızılderililer olarak hepimiz Dhoni'yi sevdik ve onu her zaman seveceğiz, ancak şu anda ekibimiz bizim en büyük önceliğimiz. Bana sorarsanız, bunu en iyi şekilde uydurduğumuz bir sloganla özetleyebilirim: “Dhoni desh ki shaan hai, ama LSG humari jaan hai…” Yani bu yıl ekibimiz CSK ile durum değişikliğini tamamen gerçekleştirecek. 2:1 önde. Ekibimiz söz konusu olduğunda, bizim için, Lucknow için çok çalıştıkları için onları her zaman destekleyeceğiz.”

LSGians vs Dhoni taraftarları

İşletme öğrencisi Mohd Hussain (19), kupayı kaldırıncaya kadar hiçbir şeyin LSG'yi desteklemekten daha önemli olmadığına inanıyor. “MS Dhoni'nin son oyunlarını gördüm. Hiç şüphe yok ki o en iyisi ama bu tamamen Lucknow Süper Devleri ile ilgili. Kaptan Cool'un takım dışında bizim neslimizden çok daha fazla oynadığını gören ağabeyim ile benim aramda süregelen bir tartışma var. ke aage koi nahi. Bir hafta önce pasları bu maça özel olarak ayarladığımız için ben ve arkadaşlarım bu maçı zaten planlamıştık.”

“Grubumdaki tüm kızlar Kohli ve Dhoni hayranı ama LSG çok iyi oynuyor, bu yüzden onlar için de yumuşak bir köşemiz var. LSG kazanırsa çok heyecanlanacağız. Her iki takım için de önemli bir maç olduğundan, IPL'nin baştan yayınlanacağı bir şehir otelinde masa ayırttık. İletişim uzmanı Shefali Soni (23), “Grup, takım için hiçbir şeyin ters gitmemesini umuyor, ancak biz yarışı en iyi şekilde bitiren Dhoni'nin yarışı altı imzasıyla tamamlamasını istiyoruz, ancak jeet humari hi ho” diyor.

LSG'li doğum günü çocukları için

LSG kaptanı KL Rahul ve çok yönlü Deepak Hooda'nın doğum günleri sırasıyla 18 ve 19 Nisan'da olduğundan, Lucknowers hem kendilerinden hem de takımdan harika performanslar bekliyor.

Bölge düzeyindeki kriket oyuncusu Hasan Akhtar (24) şunları ekledi: “Doğum günü çocuklarımızın bize en iyi hediyeleri vermesi ve Dhoni ile takımını toplayarak listelerde de liderliği ele geçirmesi harika. Ancak, bunu çok iyi gördüm.” Son maçta bir zamanlar bizi Dünya Kupası'nı kazanmaya yönlendiren eski Dhoni'ye göz atacağız. LSG son zamanlarda tüm baskı maçlarında son derece iyi bir performans sergiledi, bu yüzden burada da kazanabileceğimizi ve son dörde ulaşmaya bir adım daha yaklaşabileceğimizi umuyoruz.”