Lko'daki Uttarakhand CM Kampanyaları: Dhami, şehrin daha da ilerlemesi için Rajnath'ı destekliyor

Prokaryot

New member
Uttarakhand Başbakanı Pushkar Singh Dhami, binlerce adanmışın Chaar Dham Yatra için Uttarakhand'a akın ettiği bir zamanda Lucknow'a gelip Savunma Bakanı ve Lucknow Milletvekili Rajnath Singh'e reklam verme konusunda destek olmaya karar verdiğini söyledi. Savunma bakanının rekor bir farkla kazanacağını ve eyalet başkentinde daha fazla kalkınma projesi yürütebileceğini umuyordu.

Uttarakhand Başbakanı Pushkar Singh Dhami Cumartesi günü Lucknow'da bir toplantıda (HT Fotoğrafı)

Cumartesi günü Hill Genel Konseyi tarafından Terhi Pulia, Kalyanpur'daki Pradhan Lawn'da Rajnath Singh'i desteklemek için düzenlenen bir toplantıda Dhami, “2014 ve 2019 seçimlerinde de size gelmiştim. Rajnath Singh'in Uttarakhand'la derin bir bağlantısı var. Savunma bakanının gelinlerinden biri Uttarkandlı olduğundan, savunma bakanının Uttarakhand'la özel bir bağı var.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

“Lucknow'a geldiğimde öğrencilik hayatımı hatırlıyorum ve çocukluğumu burada geçirdiğim için buradan ayrılmak istemiyorum. Geldiğimde yolda Pappus Dhaba'yı, Sharma ji ki Chai'yi, Bajpai ki Puri'yi ve diğer birçok kurumu hatırladım.

“Rajnath Singh, çabalarıyla Lucknow'un topografyasını değiştirmeye çalıştı. Lucknow'daki çabaları sayesinde inşa edilen otoyol, çevre yolu, yeni terminal ve üst geçitler gibi birçok projede ilerleme görüyoruz” dedi.

“Başbakan Modi'nin liderliğinde öyle benzeri görülmemiş çalışmalar yapıldı ve öyle kararlar alındı ki Hindistan dünyada adından söz ettirdi.”

“Önemli kararlar alındı: 370. madde kaldırıldı, cerrahi müdahale uygulandı, CAA yasası çıkarıldı, üçlü talak kaldırıldı, Sri Ram tapınağı inşa edildi.”

“Son zamanlarda dünyanın birçok ülkesini gezdim ve Hindistan'ın özgüveninin her yerde arttığını gördüm. Hindistan lider olma yolunda ilerliyor, dünyanın beşinci ekonomisi haline geldi, yakında üçüncü ekonomisi olacak ve önümüzdeki dönemde Hindistan dünyanın bir numaralı ülkesi haline gelecektir” dedi.

Belediye Başkanı Sushma Kharkwal, Lucknow'daki Uttarakhand topluluğunun her oyununun savunma bakanına ait olduğunu söyledi. Savunma Bakanı sadece bir milletvekili değil, aynı zamanda bir vasidir. Bir Lucknow sakini Savunma Bakanı'nın Delhi'deki konutuna ulaşırsa onunla tanışma fırsatı bulacak ve sorunu da çözülecek.

Rajnath'ın zaferini garantilemek için itirazda bulunun

Cumartesi günü Lucknow'daki Qaiserbagh sebze pazarında Sonkar Samaj'ın toplantısında konuşan kıdemli BJP lideri Neeraj Singh, halka oy vermeye ve Rajnath Singh'in zaferini garanti altına almaya çağrıda bulundu.

BJP'nin sadece vaatleriyle değil yaptıklarıyla da tanındığını söyledi.

Başbakan Narendra Modi'nin güçlü liderliği altındaki BJP hükümetinin kendini yoksullara, gençlere, çiftçilere, kadınlara ve yoksul sınıfa adamış olduğunu söyledi.