KMC Language Univ Toplantısı: Liderler, aileye ve topluma borcumuzun karşılığını verme zamanının geldiğini söylüyor

Prokaryot

New member
Cumartesi günü Lucknow'daki Khwaja Moinuddin Chishti (KMC) Dil Üniversitesi'nin sekizinci toplantısında altın madalya kazananlar, üniversiteden mezun olmanın daha iyi gelecek beklentileri için sadece bir basamak olduğunu söyledi.

Khwaja Moinuddin Chishti'den gıpta ile bakılan altın madalyayı alan Shadab Alam, kazandığı üç madalyayı gösteriyor. (Kaynak)

Asıl amaçlarının kazançlı işler aramak olduğunu, çünkü artık hayatları boyunca yaptıkları tüm fedakarlıkların karşılığını ailelerine ve ayrıca toplumun kalkınmasına katkıda bulunarak topluma geri verme zamanının geldiğini söylediler.

Amazon indirim sezonu geldi! Şimdi kendinize davranın ve tasarruf edin! buraya tıklayın

Shadab Alam, gıpta ile bakılan altın madalyayı Khwaja Moinuddin Chishti'den aldı. Bu yıl lisans sınavında %88,23 başarı elde etti. “Şimdi JNU'da Arapça yüksek lisansı yapıyorum. Doktora yapıp Arap edebiyatı araştırmalarına devam etmek istiyorum. İlk eğitimimi medresede aldım ve bu bana bu güzel dile olan sevgiyi aşıladı” dedi.

“İyi bir Arapça öğretmeni olup öğretmenlik mesleğini üstlenmek istiyorum. Arap diline tutkuyla aşığım. Edebiyat okudukça bu dile olan sevgim daha da artıyor. KMC Üniversitesi'nin öğretim kadrosu çok iyi. Burada siyaset yok ve akademik atmosfer oldukça huzurlu” dedi babası Anwarullah çiftçi olan heyecanlı Shadab.

Ashvinee Baranwal, B-Tech İnşaat Mühendisliği lisans dersinde yüzde 93,21 puan alarak Şansölye Altın Madalyasını aldı. Mühendislik Lisansüstü Yetenek Sınavına (GATE) hazırlanıyor.

“Bu birinci sınıf madalyayı aldığım için minnettarım. İyi bir üniversite. Üniversitenin yalnızca Urduca, Arapça ve Farsça dillerini desteklediğine dair bir efsane var. Bu doğru değil. B Tech'te geçirdiğim tüm bu dört yıl boyunca, üniversitenin çeşitli modern dersler vermeye çalıştığını fark ettim ve daha fazla öğrencinin öne çıkıp buraya kabul edilmeyi istediğini umuyorum” dedi.

Priya Singh, B-Tech İnşaat Mühendisliğinde %91,9 puan alarak UG'de Rektör Yardımcısı Altın Madalyasını aldı. Aynı zamanda GATE'e de hazırlanıyor. “Genel olarak iyi bir üniversite. Burada olduğum için şanslıydım. Kampüs, öğrencilerin seçtikleri konularda başarılı olmalarını sağlayan iyi ve huzurlu bir akademik atmosfer sağlıyor” dedi.

Lisans ve yüksek lisans öğrencilerine toplam 121 madalya verildi. Ayrıca birçok fakültenin altın, gümüş ve bronz madalyaları da bulunmaktadır.

UG ve PG seviyelerinde dağıtıldı.