Hurşit'in sosyal medya paylaşımı ortalığı karıştırdı

Prokaryot

New member
Eski Uttar Pradesh Kongre Komitesi (UPCC) başkanı ve eski Birlik bakanı Salman Khurshid'in sosyal medya paylaşımı buradaki siyasi çevrelerde heyecan yaratıyor.

Eski Birlik Bakanı Salman Hurşid (HT dosya fotoğrafı)

Hurşit, gönderisinde Farrukhabad (2014 ve 2019'da kaybettiği Lok Sabha koltuğu) ile olan bağlarına değindi.

Hindustan Times – Son dakika haberleri için en hızlı kaynağınız! Şimdi Oku.

“Farukhabad'la ilişkilerim ne kadar sınanacak? Soru beni değil, hepimizin geleceğini, gelecek nesilleri ilgilendiriyor. Kaderin kararlarına asla boyun eğmedim. Kırabilirim, bükemem. Bana destek olacağına söz veriyorsun, ben de şarkı söylemeye devam edeceğim” dedi Hurşit, Hintçeden kabaca tercüme edilen X hakkındaki gönderisinde.

Hurşid'in paylaşımı, 2024 Lok Sabha seçimlerinde Samajwadi Partisi ile Kongre arasındaki sandalye paylaşımını takip ediyor: Kongre 17 sandalye, SP ise 63 sandalyeye sahip. Bu arada Farrukhabad, Kongre partisinin kotasındaki sandalye listesinde yer almıyor.

Hurşid, kendisiyle iletişime geçildiğinde, sosyal medya paylaşımının gereksiz yorumlanmaması gerektiğini söyledi. Samajwadi Partisi ile koltuk paylaşımı görüşmeleri yapan Kongre komitesinin bir üyesi olduğunu ve herhangi bir şikayeti olmadığını söyledi. “17 koltuğumuz var. Mutlu ol” dedi.