Brij Bhushan, cinsel taciz yasalarının gözden geçirilmesini istiyor

Prokaryot

New member
28 Mayıs 2025 08:36

Singh bunu Salı günü Ayodhya'da büyükken söyledi

Ayodhya, Delhi'deki bir mahkemeden bir gün sonra, Hindistan Güreş Federasyonu (WFI) başkanı POCSO Yasası'na göre, Salı günü Cinsel Taciz (WFI) ve EX-BJP MP Brij Bhushan Singh, Merkezin cinsel taciz yasalarına dayanarak durdurmak için bir yol olduğunu sonlandırdı.

Yetkili, uyum, dalit taciz ve cinsel taciz ile ilgilenen yasaların korunmaya yönelik olduğunu, ancak önemlerine rağmen istismar edildiğini söyledi. (Filetoto)

Singh, Salı günü Ayodhya'da Ayodhya'da büyük bir güç ve binlerce destekçi ve binden fazla SUV tuttuğunda bunu söyledi. Ayodhya havaalanına büyük bir resepsiyona gelen eski WFI patronu, aylık trafik sıkışıklığının üçüncü bada mangalında bölgede büyük dini önemi olan bir güne yol açan Tapınak Şehri'nden geçen bir süvari gerçekleştirdi.

Medya ile yaptığı konuşmada, çeyiz, Dalite taciz ve cinsel taciz ile ilgili yasaların korunmaya yönelik olduğunu, ancak önemlerine rağmen istismar edildiğini söyledi. Ayrıca hükümetten, bir kişinin yanlış suçlandığı durumlarda çifte ceza ile ilgili hükümler getirmesini istedi.

Singh, “Kutsal Toprak Ayodhya'dan, hükümetin bu yasaların istismar edilmemesini sağlamalıdır. Tartışma yasanın kaldırılmasıyla ilgili değil, yasaların kötüye kullanılmasını önlemek için bir inceleme olmalıdır.” Dedi.

“Lord Hanuman'a büyük güveniyorum. 18 Ocak 2023'teki iddialar bana karşı büyüdüğünde, bunun bir yalan olduğunu söyledim … söylediğim her şeyin doğru olduğu ortaya çıktı.” Dedi.

“Yargıya güveniyordum ve minnettarlığımı ifade ettim. Gerçek endişelenebilir ama yenilmiyor. Ne kaybettiğimden pişman değilim ve kazandığım şey önemsiz değil”

Singh, onu suçlayan oyuncuların ona “güreşin tanrısı” adını verdiğini söyledi. “Bu oyuncular evimi ziyaret ederlerdi. Ayrıca evliliklerine ve festivallerine de katıldım.”