Anand Mahindra, Alexa'yı kullanarak maymun saldırısını önleyen bir UP kızına iş teklif ediyor

Prokaryot

New member
Lucknow: Uttar Pradesh'in Basti bölgesinden on üç yaşındaki Nikita, eğer soğukkanlılığını kullanarak Alexa'ya yapılacak bir maymun saldırısını savuşturursa, bir gecede o kadar popüler olacağına ve hatta Mahindra'da bir iş sözü bile alabileceğine dair hiçbir fikri yoktu. büyüdüğünde.

Nikita, evine maymunlar girdiğinde Alexa cihazının sesini kullanarak yeğenini ve kendisini kurtardı. (illüstrasyon için resim)

Mahindra Grup Başkanı Anand Mahindra, sosyal medyada Nikita'nın “hızlı düşünmesini” olağanüstü olarak nitelendirdi ve eğer Mahindra'da kurumsal dünyada çalışmaya karar verirse, eğitimini tamamladıktan sonra ona bir iş sözü verdi.

Yalnızca HT uygulamasında Hindistan'daki genel seçimlerin hikayesine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin!

AYRICA OKUYUN – 'Alexa, belle': UP gencinin hızlı hareketi kendisini ve küçük çocuğunu maymun saldırısından kurtardı

Anand Mahindra'nın gönderisi Hızlı düşünmesi olağanüstüydü.”

Şunları ekledi: “Onun gösterdiği şey, tamamen öngörülemeyen bir dünyada liderlik potansiyeliydi. Eğitimini tamamladıktan sonra kurumsal dünyada çalışmaya karar verirse, umarım @MahindraRise olarak biz onu bize katılmaya ikna edebiliriz!

Nikita, evine maymunlar girdiğinde Alexa cihazının sesini kullanarak yeğenini ve kendisini kurtardı.

AYRICA OKUYUN – Siber haydutlar notlar için para istiyor: UP kurulu öğrencileri ve velileri hilelere karşı uyarıyor

Olay, Pankaj Ojha'nın Basti'nin Awas Vikas Kolonisi'ndeki evinde meydana geldi. Kızı Nikita, 15 aylık yeğeniyle evlerindeki kanepede oynarken, evin diğer üyeleri başka odalardaydı. Maymunların eve girerek eşyaları toplamaya ve yiyecek aramaya başlaması paniğe neden oldu.

Maymunlar onlara yaklaşmaya çalıştığında Nikita korksa da gözleri buzdolabının üzerinde duran Alexa'ya takıldı. Hemen Alexa'ya havlamasını emretti ve cihaz yüksek bir havlama sesi çıkardığında maymunlar korktu ve balkondan dışarı koştular.

AYRICA OKUYUN – Greater Noida: Adam tefecilerden kaçmak için soygun ve adam kaçırma hikayesi uydurdu, tutuklandı

Nikita şunları söyledi: “Birkaç misafir evimizi ziyaret etti ve kapıyı açık bıraktı. Maymunlar mutfağa girdiler ve eşyaları oraya buraya fırlatmaya başladılar. Çocuk korkmuştu ve ben de korkmuştum ama sonra Alexa'yı gördüm ve ondan köpek sesi çalmasını istedim. Bu havlama sesinden dolayı maymunlar korkup kaçtılar.”

13 yaşındaki bir kızın sanal asistan teknolojisini akıllıca kullanması, bir grup maymunun 15 aylık yeğenine zarar vermemesini sağladı. .

Ojha, teknolojinin her zaman faydalı olduğunu ancak çocukların onu yakın gözetim altında kullanması gerektiğini söyledi. (Ajans girişi ile)