Akhilesh, merhum Charan Singh'in Bharat Ratna'sı nedeniyle çiftçi liderlerini tebrik etti

Prokaryot

New member
Lucknow: Başbakan Modi, eski başbakanlar Chaudhary Charan Singh ve PV Narsimha Rao ile tarım uzmanı MS Swaminathan'a Bharat Ratna ödülü verileceğini duyurduktan sonra, Samajwadi Partisi şefi Akhilesh Yadav, o sırada talep ettiği ödülü kazanan tüm çiftçi liderlerini tebrik etti.

Akhilesh ayrıca eski Başbakanlar Charan Singh ve PV Narasimha Rao ile tarım uzmanı MS Swaminathan'a verilen Bharat Ratna'nın uzun süredir devam eden bir talebin yerine getirilmesi olduğunu söyledi. (HT DOSYASI)

“Tüm hayatını yoksul çiftçilerin refahını kolaylaştırmak için harcayan eski Başbakan ve ülkenin çiftçi liderine Bharat Ratna'nın verilmesini zaman zaman talep eden tüm çiftçi liderlerini ve partilerini tebrik ediyorum. Samajwadi Partisi ayrıca Chaudhary Charan Singh'e Bharat Ratna'nın verilmesini talep etti” dedi. Akhilesh ayrıca eski Başbakanlar Charan Singh ve PV Narasimha Rao ile tarım uzmanı MS Swaminathan'a verilen Bharat Ratna'nın uzun süredir devam eden bir talebin yerine getirilmesi olduğunu söyledi.

Uttar Pradesh Başbakan Yardımcısı Brajesh Pathak, “Başbakan Modi'ye teşekkür etmek istiyorum. Chaudhary Charan Singh önde gelen bir çiftçi lideriydi…Ülkedeki her çiftçi ve özellikle UP bu karardan memnun…Swaminathan uzay biliminde çok şey yaptı…Başbakan Modi'ye teşekkür ediyorum. ”